Ostron japanese style

Ostron japanese style serveras med japansk soja och wasabisås. Smaka av med wasabipasta, det ska  vara en stark  sås!
Elisabeth Johansson
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 12 ostron
  • havssalt - grovt ev
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 tsk wasabipasta
  • 1 tsk persilja - hackad

Tillbehör

  • 2 tsk soja - japansk

Gör så här

  1. Öppna ostronen och lägg dem på en isbädd eller på assietter med grovt havssalt.

  2. Blanda crème fraiche, wasabi och persilja. Servera sås och soja till ostronen.

    Foto: Stefan Wettainen

    Ostron med tre olika smaksättningar: Japanese style, thai style och nordic style.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!