Ostpastejer med haricots verts

Små, stadiga pastejer på ägg, parmesan och haricots verts.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 20 mazarinformar - av folie
  • 200 g haricots verts - frysta
  • 1,5 dl ströbröd
  • 50 g smör - smält
  • 3 dl mjölk
  • 4 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm muskotnöt - riven
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 krm socker
  • 1 dl parmesan - färskriven

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.

  2. Ställ formarna på en plåt. Skär bönorna i bitar och fördela dem i formarna.

  3. Vispa ihop övriga ingredienser och häll smeten i formarna.

  4. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Servera pastejerna ljumma eller lätt uppvärmda.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!