Ostgratinerade smördegshjärtan

Dessa vackra tilltugg till din älskade gör du snabbt och lätt. Drick champagne till!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 smördegsplatta - tinad
  • 4 tsk pesto
  • 60 g brieost
  • 4 körsbärstomater

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Kavla smördegen något. Ta ut fyra hjärtan med peppar-kaksmått och lägg på plåt med bakplåtspapper.

  2. Skär osten i skivor och fördela på smördegen. Lägg en tomat på varje och gratinera i mitten av ugnen ca 10 min. Servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!