Ost- och kasslerfylld cannelloni – gör så här:
- Skölj och finstrimla purjolökarna. Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Lägg i purjon och sjud den under lock ca 3 min. Sätt en sil över en skål och häll av purjon där så att buljongen samlas upp igen.
- Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i tunna strimlor eller småbitar. Blanda dem med den lättkokta purjon.
- Lägg ut lasagneplattorna på köksbänken. Fördela purjo- och kasslerblandningen på plattorna och rulla ihop dem. Smörj en ugnssäker form och lägg rullarna tätt i den.
- Häll den silade buljongen i en kastrull och blanda med crème fraiche och senap. Koka upp och blanda ner 2/3 av den rivna osten.
- Häll den varma såsen samt resten av osten över cannellonirullarna i formen och gratinera i nedre halvan av ugnen ca 20 min.