Örtsill

En snabbvariant av örtsill som mår bra av att stå en timme eller mer i kylen för att mogna.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g matjessill - på burk
  • 2 dl crème fraiche - lätt
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 msk lök - finhackad, gul
  • 1 vitlök - klyfta, pressad
  • 0,5 dl örter - färska, hackade, t ex basilika, timjan och rosmarin

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av väl.

  2. Blanda lätt crème fraiche, senap, gul lök, vitlök och örter.

  3. Rör ner sillen. Ställ kallt till serveringen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!