Örtsallad

Salladen smaksätts med citronolivolja och serveras till köttet.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g bladpersilja
  • 6 basilika
  • 2 pkt mâchesallad
  • 300 g rucolasallad
  • 200 g gräslök
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 dl citronolivolja

Gör så här

  1. Dagen före: Plocka bort stjälkarna på persilja, basilika, mache och rucola. Skär gräslöken i 3 cm strån. Lägg örter och sallader i stora plastpåsar, slut till med lite luft kvar i påsarna.

  2. Inför servering: Lägg grönskan i en stor skål, salta, peppra, fukta med citronolivolja. Blanda väl och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!