Örtmajonnäs

En örtmajonnäs är aldrig fel! Servera den här till grillade grönsaker eller fisk.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 dill - kruka
  • 0,5 dragon - kruka
  • 2 äggulor
  • 3 dl rapsolja
  • 1 tsk citron - pressad
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Hacka och mixa örterna.

  2. Lägg gulorna i en bunke. Droppa i olja lite i taget samtidigt som du mixar med mixerstav, tills all olja är slut och blandningen har blivit en tjock majonnäs. Mixa i örterna.

  3. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!