Örtagårdssås

Örtagårdssås är god till fisk - både kokt, stekt eller rökt.
Allt om Mat
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk dill - finhackad
  • 1 msk gräslök - finhackad
  • 1 msk persilja - finhackad
  • 2 tsk citron - pressad
  • 1 krm strösocker
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser.

  2. Smaka av med socker, salt och peppar.

  3. Låt stå svalt någon timme före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!