00000

Det finns små stekpannor som passar perfekt för portionsomeletter.

För 2 person(er)

Ingredienser

4 ägg
2 msk vatten
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar nymald

Fyllning:

2 rödbetor inlagda
1 äpple
2 krm spiskummin
1 tsk honung flytande
2 krm salt
1 krm svartpeppar nymald
50 g getost smulad

Tillbehör:

sallad
40 g bröd per portion per portion

Omelett med rödbetor och smulad getost – gör så här:

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek omeletten i smör i stekpannan, stick lite i omeletten med en gaffel så att smeten rinner ner. Stek tills ytan börjar stelna.
  2. Skär rödbetor och äpple i små tärningar och blanda med honung, spiskummin, salt och peppar.
  3. Lägg rödbetsblandningen på omeletten och smula över getost. Servera med bröd och sallad.