Nicks fiskburgare

Lite halvfusk med vuxenfiskpinnar och HP-sås. Men gott blir det - och snabbt går det att laga. En "efter-fotbollsträningen-favvo".
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 torskpanetter - ( 340 g)
  • 8 skivor surdegsbröd - (ca 320 g)
  • 0,5 msk rapsolja
  • 1 rödlök
  • 2 tomater
  • 0,5 dl HP-sås
  • 50 g rucolasallad - späd
  • 3 msk majonnäs

Gör så här

  1. Värm torskpanetterna i ugn enligt anvisning på paketet.

  2. Stek eller grilla brödskivorna i lite olja. Skala och skiva lök och tomater. Stek löken mjuk ca 2 min. Blanda ner HP-sås och fräs ca 1/2 minut.

  3. Lägg sallad, tomatskivor och stekt fisk på brödskivorna. Toppa med rödlöksblandningen, lite majonnäs samt en övre brödskiva. Ca 550 kcal per portion, 26 g fett, 17 g protein, 60 g kolhydrater

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!