Nektarinsalsa

Nektariner är goda att blanda ner i en fruktig salsa som passar till grillat kött eller en kryddig lammkorv eller chorizo.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 nektariner
  • 2 tomater
  • 0,5 röd chili - t ex spansk peppar
  • 0,5 dl persilja - hackad
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk honung - flytande
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Dela nektarinerna i halvor, ta bort kärnorna och skär frukterna i små bitar. Hacka tomaterna. Kärna ur och finhacka chilin.

  2. Blanda alla ingredienser i en skål. Tillsätt vinäger, olivolja, honung, salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!