I annonssamarbete med GOGREEN

00000

Precis söder om den amerikanska gränsen från Eagle Pass i Texas sägs den mytomspunna mexikanska restauranten ”El Moderno” ha legat. Ägaren, Ignacio ”Nachos” Anaya, kom nämligen en dag på den brilljanta idén att toppa sina nachos med bönor, ost och jalapeño. Nachotallriken var född och har sedan dess varit en amerikansk klassiker, prova själv så förstår du varför!

För 4 portioner

Ingredienser

Nachotallrik

nachos en hög
150 g riven ost gratängost eller texmexost
2 dl tacosalsa hemmagjord (se länk till recept i instruktionerna)
2 dl GoGreen Ekologiska Kidneybönor
2 msk jalapeño

10 minuter

Recept: Nachotallrik

  1. Sätt ugnen på 200 grader grill.
  2. Lägg upp nachos på ett ugnsfast fat eller tallrik.
  3. Skeda över salsa, kidneybönor, jalapeno och strö osten över chipsen och gratinera i några minuter tills osten smält. Servera direkt.
Här hittar du recept på den hemmagjorda tacosalsan.
Fler recept med: GoGreen, Mexikanskt, Texmex