Mynta- och korianderchutney

Mynta- och korianderchutney är en ”raw”-chutney med frisk smak. Passar till exempelvis palaak-gryta och till fisk, gärna lax. Ät upp direkt.
Monica Eisenman
Monica Eisenman
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 1 kruka mynta
  • 1 kruka koriander
  • 1 grön chili - t ex spansk peppar
  • 1 msk ingefära - riven
  • 2 msk lime - pressad
  • 1 msk strösocker
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en puré i matberedare eller med mixerstav.

  2. Krydda med salt och eventuellt mer socker.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!