Morotsjuice med ingefära och apelsin

Morotsjuice med ingefära och apelsin är en färgstark och härlig kombination som får en extra kick av inge­färan.
Elisabeth Johansson
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 500 g morötter
  • 4 apelsiner
  • 3 cm ingefära

Gör så här

  1. Skölj och skrubba morötterna. Skär dem i grova bitar. Skala apelsinerna och skär i grova bitar.

  2. Pressa saften ur morötter och apelsin i en råsaftcentrifug. Skala ingefäran och riv den. Blanda ner ingefäran i juicen. Häll upp i glas och servera.

Foto: Stefan Wettainen

Addera mera?

färsk gurkmeja

färska bär, acerola, acai,

lingon eller blåbär

spenat, grönkål

eller nässlor

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!