Morotsdipp

Prova en helt ny sorts dipp! Lägg en klick på crostini eller servera till fisk, kyckling eller kött.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g morötter
  • 0,5 pkt fetaost - (á 150 g)
  • 0,33 kruka persilja
  • 1 krm salt - + flingsalt

Gör så här

  1. Skala och skär morötterna i mindre bitar.

  2. Koka i vatten ca 15 min tills de känns helt mjuka.

  3. Häll av och mixa med fetaost till en slät kräm.

  4. Tillsätt 1 krm salt.

  5. Toppa med finhackad persilja och 1 krm flingsalt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!