Mörk chokladkräm med passionsfrukt

Snabbgjord och enkel dessert som är svår att misslyckas med.
Åsa Swanberg
Foto: Åsa Swanberg

Ingredienser

  • 2,5 dl crème fraiche
  • 1 msk honung
  • 125 g choklad - mörk (70 %)

Garnering

  • 2 passionsfrukter

Gör så här

  1. Koka upp crème fraiche och honung i en kastrull. Finhacka chokladen och rör ner den i den varma crème fraichen. Rör tills chokladen smält och fördela sedan krämen i fyra koppar eller glas. Låt krämen stelna i kylen ca 12 timmar.

  2. Skär passionsfrukterna i halvor vid servering. Gröp ur dem och fördela fruktköttet på krämen i kopparna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!