Minipassionspavlova

Recept på minipassionspavlova. Med en brûléebrännare fixar du den här goda desserten enkelt och snabbt. Men den går också bra att gratinera i ugnen.
Lena Söderström

Ingredienser

  • 4 passionsfrukter
  • 1 äggvita
  • 0,5 krm ättiksprit - (12 %)
  • 0,5 krm salt
  • 1 dl strösocker

Gör så här

  1. Halvera passionsfrukterna och ställ dem i en liten långpanna med bakplåtspapper.

  2. Vispa äggvita, ättika och salt till ett hårt skum. Tillsätt hälften av sockret och vispa ca 1 minut. Tillsätt resten av sockret i omgångar och vispa ca 30 sekunder mellan varje omgång.

  3. Spritsa eller klicka marängsmeten i passionfruktshalvorna. Bränn marängen med en brännare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!