Minifärsbiffar

Hittade du inte tranbärsgelé är det gott även med vinbärsgelé till biffarna.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 gul lök - liten
  • 1 tsk rapsolja
  • 300 g nötfärs
  • 4 msk mjölk
  • 1,5 msk ströbröd
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk farinsocker
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar - nymald
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk smör

Tillbehör

  • tranbärsgelé
  • rödbetsskott

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken. Fräs löken i oljan tills den mjuknat. Låt svalna.

  2. Blanda färsen med mjölk, ströbröd, senap, farinsocker, salt, peppar och lök.

  3. Rulla köttbullar och platta ut till små biffar. Stek i smöret i en stekpanna ca 2 min på varje sida.

  4. Servera biffarna ljumma med en klick gelé på. Garnera med rödbetsskott.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!