Minicroissanter med Iberico Bellota

Lyxa med pinchos! Minicroissanter med Iberico Bellota innehåller den lyxiga skinkan Iberico Bellota, eller pata negra. Den finns att köpa i välsortade manuella diskar.
Petra Lindstrand
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 16 minicroissanter
  • 100 g lufttorkad skinka - gärna pata negra

Tillbehör

  • oliver - gröna spanska

Gör så här

  1. Skär ett snitt i sidan på croissanterna.

  2. Fyll dem med skinka. Tryck i en pinne.

Pinchos

Pinchos är små mumsiga mumsbitar från Baskien, inte svåra att göra själv. Så lägg cavan på kylning och bjud på gastonomiskt mini-äventyr. Här nedan hittar du alla recept för en pinco-buffé:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!