Minicroissant med skinka och gruyère

Satsa på en riktigt god ost och en lyxig skinka här så har du snabba tilltugg som uppskattas av alla.
Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 10 bake off-croissanter - frysta
  • 25 g smör - rumsvarmt
  • 10 skivor skinka - kokt
  • 150 g gruyère

Garnering

  • rucola

Gör så här

  1. Grädda croissanterna enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.

  2. Skär ett snitt i sidan på croissanterna och bred smör på ena sidan. Varva skinka, skivad ost och rucola. Servera direkt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!