Mild tomatsoppa med tortellini

Med några enkla handgrepp får man på några minuter ihop en matig soppa. Servera gärna med bröd och en frukt till dessert.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 5 dl hönsbuljong - tärning + vatten
  • 250 g tortellini med ricotta och spenat - färsk
  • 100 g färskost - gärna med gräslök
  • 500 g tomatsoppa - färdig (Kelda)
  • 0,5 dl gräslök - hackad

Tillbehör

  • bröd - mjukt
  • frukt - t ex päron

Gör så här

  1. Koka upp hönsbuljongen. Lägg i tortellinin och sjud enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Rör ut osten med lite av tomatsoppan. Tillsätt ost och tomatsoppa i buljongen med tortellini. Värm och rör om försiktigt.

  3. Strö över gräslök strax före servering. Servera med mjukt bröd och en frukt till dessert.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!