Mild senapssill med dragon

En mild sill som passar bra att bjuda barnen på. Det går bra att byta ut dragonen mot finhackad dill eller gräslök.
Elisabeth Johansson
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 2 förp 5-minuterssill - (à 420 g)
  • 2 msk svensk senap
  • 2 msk strösocker
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 - 2 msk dragon - hackad

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Skär den i ca 1 cm breda bitar.

  2. Vispa ihop senap, socker och vinäger. Vispa i oljan, lite i taget. Blanda i crème fraiche och dragon. Vänd i sillen. Låt stå 2 dygn i kylen att mogna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!