Mexikansk korvgryta - Mexican Sausage Chili

Med vår Mexican Chili grytbas gör du färdig mexikansk mat; Sausage Chili på nolltid. Vi har redan fixat den mexikanska basen åt dig med krossade tomater, paprika, lök, vitkål, tomatpuré, gröna linser, vitlök och chili. Saltet har vi utelämnat, men vi litar på att du fixar resten själv!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g GoGreen Mexican Chili
  • 350 g chorizo
  • salt

Gör så här

  1. Skär och stek korven.

  2. Tillsätt Mexican Chili, låt sjuda.

  3. Smaka av med salt och servera med ris, pico de gallo, syrad rödlök, het nachodipp, guacamole, nachos och tortillias.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!