Melonsallad med mynta och lime

Melonsallad med mynta och lime är en fräsch melonsallad som är god som den är till frukost eller perfekt som tillbehör på en buffé.
Emmy Lundström
Emmy Lundström
Foto: Lennart Weibull

Ingredienser

  • 1 cantaloupe - liten (ca 350 g)
  • 1 galiamelon - liten (ca 350 g)
  • 1 lime
  • 0,25 kruka mynta

Gör så här

  1. Halvera och kärna ur melonerna. Skala och skär dem i bitar, ca 2 x 2 cm. Lägg i en skål.

  2. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv 1 msk skal och pressa ut 2 msk saft. Hacka myntan. Blanda limeskal, limesaft och mynta med melonerna.

  3. Servera som tillbehör till buffé eller ät som fruktsallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!