Melon- och linssallad

Sötman från melonen tillsammans med sältan i fetaosten, denna sallad lyfter garanterat din sommarmiddag till nya höjder!
Allt om Mat

Melon- och linssallad

  • 1 dl GoGreen Röda linser
  • 15 st vattenmelon - i kuber
  • 150 g fetaost
  • 1 kruka basilika
  • vinäger
  • olja
  • salt
  • peppar
  • 2 msk GoGreen Pumpafrön

Gör så här

  1. Börja med att göra kuber av  melonen grilla eller stek snabbt.

  2. Lägg ner fetaost, basilika och linser i en bunke, smaka av med vinäger, olja, salt och peppar.

  3. Lägg sedan upp melonen på ett fat och häll över övriga ingredienser. Strössla med pumpakärnor, servera!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!