Melon- och äpplejuice med mynta

Melon- och äpplejuice med mynta är en härligt uppiggande syrlig grön juice! Gillar man mynta kan man ta lite extra.
Elisabeth Johansson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 galiamelon - (900 g)
  • 2 lime
  • 2 äpplen - gröna
  • 5 kvistar mynta

Garnering

  • mynta

Gör så här

  1. Skala melonen, kärna ur och skär den i bitar. Skala limen och skär den i bitar. Kärna ur och skär äpplena i bitar. Repa bladen från myntan.

  2. Pressa saften ur melon, lime, äpple och gurka i en råsaftcentrifug. Häll upp i glas och garnera med mynta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!