Matjessill i färskost

Matjessillfärskost är god på knäckebröd. Blanda gärna ihop färskosten dagen före servering så smakerna hinner mogna.
Mattias Larsson
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 1 burk matjessill - (200 g)
  • 200 g färskost - naturell

Garnering

  • smörgåskrasse

Tillbehör

  • knäckebröd

Gör så här

  1. Låt matjessillen rinna av och skär den i bitar. Mixa sill och färskost slätt med mixerstav eller i matberedare.

  2. Klipp smörgåskrasse över sillen. Servera osten till knäckebröd.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!