Marshmallowsgodis med torkade tranbär

Fluffigt, segt och sött, allt på samma gång!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 l marshmallows - (230 g)
  • 3 dl ris - puffat
  • 1 dl florsocker
  • 0,5 dl tranbär - eller gojibär, torkade

Gör så här

  1. Smält smöret. Rör ner marshmallows i det varma smöret under kraftig vispning. Vispa smeten slät.

  2. Vänd ner puffat ris och torkade bär i smeten. Häll upp på lätt oljat bakplåtspapper. Låt stelna över natten i rumstemperatur.

  3. Pudra med florsocker och skär i 30 lika stora trianglar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!