Marinerad minimozzarella med kapris och basilika

Enkelt tillbehör som lyfter menyn.
Mattias Larsson

Ingredienser

  • 3 påsar minimozzarella - (á125 g)
  • 1 burk kronärtskocksbottnar - (ca400g)
  • 0,5 kruka basilika
  • 0,5 dl kapris
  • 0,5 dl citron - pressad
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Låt osten rinna av. Häll av kronärtskocksbottnarna och skär dem i skivor. Strimla basilikan.

  2. Blanda ost, kronärtskockor och basilika med kapris, citronsaft, olja och salt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!