Mangosill

5-minuterssillen kan ätas direkt men ska helst dra i mangosåsen ett dygn.
Elisabeth Johansson
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 2 förp 5-minuterssill - (à 420 g)
  • 100 g mango - fryst
  • 2 dl crème fraiche
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1,5 msk mangobalsamvinäger
  • 2 msk gräslök - hackad

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av, torka med hushållspapper och skär den i 1 cm breda bitar.

  2. Tina mangon och mixa den med mixerstav. Tillsätt crème fraiche, majonnäs, vinäger och gräslök. Blanda i sillen.

  3. Låt sillen stå i kylen 1 dygn före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!