Mango- och papayasallad med fluffig limekräm

Recept på mango- och papayasallad med fluffig limekräm! Hittar du inte färsk mogen och fin mango kan den ersättas med fryst.
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 1 lime
  • 2 äggulor
  • 0,5 dl rårössocker
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 mango
  • 0,25 papaya - helst av den större sorten

Gör så här

  1. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 1 msk saft. Vispa äggulor och socker pösigt. Blanda ner limeskalet. Vispa grädden. Vänd ner grädden i äggvispet.

  2. Skala, kärna ur och skär mango och papaya i kuber. Blanda med limesaften.

  3. Servera frukten med limekrämen..

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!