Mandelstekt fetaost

Mandelstekt fetaost har underbar sälta och krämighet tack vare att den paneras och steks.
Liselotte Forslin
Mandelstekt fetaost blir så gott.
Mandelstekt fetaost blir så gott. Foto: Hans Logren

Ingredienser

  • 200 g fetaost
  • 1 ägg
  • 0,5 dl mandel - flagad
  • 2 msk rapsolja

Gör så här

  1. Skär osten i 4–6 bitar. Vispa upp ägget i en skål och lägg mandeln på ett fat.

  2. Vänd ostbitarna i ägg och sedan i mandel. Stek ostbitarna i olja ca 1 minut på varje sida.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!