Makrill på bröd med äggröra

Makrill på bröd med äggröra
Makrill på bröd med äggröra Foto: Karin Alfredsson

Ingredienser

  • 4 makrillfiléer - pepparrökta
  • 4 rågbröd - gott i skivor
  • några blad spenat - eller grön sallad
  • 8 cocktailtomater
  • 1 rödlök - skivad

Äggröra

  • 3 ägg - kokta
  • 1 dl bladpersilja - grovt hackad
  • 3 - 4 msk mezeyoghurt
  • salt - + svartpeppar

Gör så här

  1. 1/Hacka äggen och blanda ner persilja och mezeyoghurt. Smaka av med salt och svartpeppar. 2/Lägg spenat/sallad i botten på brödet, klicka på äggröra, skivade tomater och rödlök. Lägg på makrillen och garnera med en dillvippa.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!