45 minuter
Majskyckling med bönsallad, krutonger och rostad paprikadressing – gör så här:
- Ansa och skär zucchinin i ca 1 cm breda skivor. Pensla kycklingen med 1 msk olja och krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Krydda zucchiniskivorna med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
- Grilla kycklingen direkt runt om så att den får fin färg. Lägg den vid sidan av glöden och grilla indirekt tills kycklingen är genomgrillad, 70° innertemperatur, beräkna ca 20 min. Grilla zucchiniskivorna direkt ca 2 min på varje sida.
- Paprikadressing: Låt paprikan rinna av. Mixa den med olja, vinäger och honung. Krydda med salt.
- Skär brödet i riktigt tunna skivor. Stek dem i 2 msk olja i en stekpanna på båda sidor tills de fått fin färg.
- Ansa haricots verts och vaxbönor. Ansa och strimla sockerbönorna. Förväll bönorna i lättsaltat vatten ca 3 min. Låt rinna av.
- Skala och finhacka löken. Skölj de vita bönorna med kallt vatten och låt rinna av.
- Skär kycklingen i breda skivor. Blanda bönor, zucchini, krutonger och lök på ett fat. Ringla över 1 msk olja. Lägg på kycklingen och servera med paprikadressingen. Garnera med timjan.