Rotfruktschips med dipp av löjrom och smetana

3.73.73.73.73.7

Recept på rotfruktschips med dipp av löjrom och smetana. Enkelt men såå gott! Fyll gärna smetana och löjrom i spritspåsar så går det lätt att lägga upp snyggt på fatet.

För 8 personer:

Ingredienser

2 dl smetana, eller crème fraiche
100 g löjrom
1 påse rotfruktschips, (90 g)
1 kruka dill
svartpeppar, nymald

10 minuter

Löjrom, smetana och rotfruktschips – gör så här:

  1. Spritsa eller klicka ut smetana och löjrom på ett fat.
  2. Fördela rotfruktschipsen runt om och garnera med dill. Mal över peppar.
  3. Servera gärna till drinken Rabarbertonic.

Boksuccén ”Plockmat”

Mer plockmat? Här hittar du recept för stora och små tillfällen.