Löjrom, smetana och rotfruktschips

Recept på löjrom, smetana och rotfruktschips. Enkelt men såå gott! Fyll gärna smetana och löjrom i spritspåsar så går det lätt att lägga upp snyggt på fatet.
Petra Lindstrand
Recept på löjrom, smetana och rotfruktschips.
Recept på löjrom, smetana och rotfruktschips. Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 2 dl smetana - eller crème fraiche
  • 100 g löjrom
  • 1 påse rotfruktschips - (90 g)
  • 1 kruka dill
  • svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Spritsa eller klicka ut smetana och löjrom på ett fat.

  2. Fördela rotfruktschipsen runt om och garnera med dill. Mal över peppar.

  3. Servera gärna till drinken Rabarbertonic.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!