Ljus sangria med vita persikor och lime

Ljus sangria med vita persikor och lime är en ljus och somrig variant på sangria som görs med vitt vin och äppeljuice.
Emmy Lundström
Emmy Lundström
Foto: Lennart Weibull

Ingredienser

  • 1 flaska vitt vin - torrt (75 cl)
  • 2,5 dl äppeljuice - drickfärdig
  • 2,5 dl mineralvatten - naturellt
  • 2 lime - + 1
  • 2 persikor - vita
  • is

Gör så här

  1. Blanda vin, äppeljuice och mineralvatten. Halvera 2 lime och pressa ut saften. Häll saften i sangrian.

  2. Skölj 1 lime noga i ljummet vatten och skär den i skivor. Kärna ur och tärna persikorna. Lägg limeskivor och persika i sangrian och fyll på med is.

Foto: Lennart Weibull

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!