ljummen potatis med chorizo och dressing

Den här enkla potatissalladen passar även till andra korvsorter och grillad kyckling.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g potatis - färsk
  • 1 lök - färsk
  • 1 knippa rädisor
  • 3 chorizo
  • 1 msk olja
  • 2 msk persilja - grovhackad

Dressing

  • 2 msk olja
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk salt

Tillbehör

  • sallad

Gör så här

  1. Borsta och koka potatisen.

  2. Blanda ihop dressingen i en stor, vid skål. Skiva lök och rädisor och lägg ner det i dressingen.

  3. Skär korven i skivor. Stek den i lite olja i en stekpanna.

  4. Skär potatisen i bitar och blanda ner i dressingen. Strö över den stekta korven och persilja.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!