Chorizokorv och fetaost sätter smak på den här ljumma salladen som också är god att äta kall.

För 4 person(er)

Ingredienser

200 g chorizokorvar
1 rödlök
2 tomater
2 avokador
400 g kokta linser på burk
1 msk olja
100 g fetaost
1 msk balsamvinäger
1 krm svartpeppar
0,5 isbergssallad

1. Skär korven i skivor. Skala och klyfta löken. Skär tomaterna i bitar.
2. Dela, kärna ur och ta bort skalen på avokadorna. Skär dem i bitar. Låt linserna rinna av.
3. Fräs korv och lök i olja i en panna. Lägg i tomaterna och linserna. Låt dem fräsa med någon minut.
4. Lägg i avokado och smula över fetaost. Krydda med balsamvinäger och peppar.
5. Skär salladen i bitar och lägg på ett fat. Lägg den varma korv- och linsröran ovanpå.