Liten räkcocktail

Färska räkor är godast men frysta går också bra bara de får rinna av så att inte cocktailen blir vattnig.
Allt om Mat
Servera räkcocktailen kall gärna i små glas.
Servera räkcocktailen kall gärna i små glas. Foto: Susanne Almers

Ingredienser

  • 150 g räkor - skalade, (ca 500 g oskalade)
  • 1 tomat
  • 1 jalapeño - färsk
  • 1 schalottenlök - liten
  • 1 msk lime - pressad
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 1 lime - i klyftor

Gör så här

  1. Lägg räkorna i en skål.

  2. Dela och kärna ur tomaten och skär tomatköttet i små tärningar. Blanda med räkorna.

  3. Dela, kärna ur och finhacka jalapeñon. Blanda ner den samt finhackad schalottenlök, lime och worcestersås. Servera räkcocktailen kall gärna i små glas. Garnera med limeklyftor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!