Lindströmsfärs med feta

En snabbvariant på Biff Lindström som serveras på bröd.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • 4 inlagda rödbetor - (150 g)
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 2 dl matyoghurt
  • 100 g fetaost
  • 4 grovt bröd - skivor

TILLBEHÖR

  • 200 g sallad - blandad

Gör så här

  1. Skala och hacka löken. Skär rödbetorna i små tärningar.

  2. Bryn färsen i smör i en stekpanna under omrörning så att den smular sig.

  3. Rör i lök och låt den fräsa med ca 1 minut. Krydda med salt och peppar. Blanda i rödbetor. Låt allt fräsa ytterligare ca 1 minut.

  4. Rosta bröden och lägg dem på tallrikar. Lägg på färsröran, klicka över yoghurt. Smula över fetaost. Servera med sallad.

Ca 480 kcal per portion: 24 g fett • 31 g protein • 64 g kolhydrater 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!