Limemarinerade vindruvor

Recept på limemarinerade vindruvor. Lättlagad och elegant dessert som serveras i fina glas.
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 250 g vindruvor - gröna, ekologiska
  • 1 lime
  • 2 msk vit sirap

Tillbehör

  • 0,5 l vaniljglass

Garnering

  • myntablad

Gör så här

  1. Halvera vindruvorna. Skölj limen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 1 msk saft.

  2. Blanda limeskal, limesaft och sirap. Blanda med druvorna.

  3. Fördela vindruvorna i glas och lägg på glassen. Garnera med mynta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!