Laxrullar

Ett gott tilltugg till soppan. Rostad mandel smaksätter osten och rullas in i kallrökt lax.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 25 g mandel - flagad
  • 200 g lax - skivad kallrökt
  • 1 dl philadelphia

Garnering

  • rucola

Gör så här

  1. Rosta mandeln i torr stekpanna och låt svalna. Finhacka mandeln och blanda med philadelphiaost. Lägg laxskivorna lite omlott på två ark plastfolie.

  2. Fördela ostblandningen på laxen och rulla ihop från lång- sidan. Skär rullen i jämnstora bitar. Garnera med rucola och sätt en tandpetare i varje bit.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!