Laxcrostini

Rökt lax är alltid gott. Här serveras den ovanpå en kräm smaksatt med fransk senap och dill.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g philadelphia
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl dill - hackad
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 200 g rökt lax
  • 1 citron
  • 1 lime
  • 1 baguette
  • 1 baguette

Gör så här

  1. Blanda ost, senap och dill. Smaka av med salt och peppar. Bred krämen på brödskivorna så att det blir en liten bula på mitten.

  2. Skär varje laxskiva i 2–3 bitar, så att en bit nästan täcker osten.

  3. Tvätta citron och lime i ljummet vatten. Skär mycket tunna skivor och dela dem i mindre bitar. Garnera laxen och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!