Snabb vegetarisk lasagne med feta och squash

Denna vegetariska lasagne är mättande och får en god sälta från fetaosten.

40 min

Vegetarisk lasagne – gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Ansa och skär squashen i tärningar. Skala och finhacka löken. Blanda squash, lök och krossade tomater i en gryta. Tillsätt timjan, salt och peppar. Låt puttra utan lock ca 10 min. Rör ner 1 dl lätt crème fraiche.
  3. Klipp eller skär lasagneplattorna i bitar, om det behövs. Varva lasagneplattor och squashröra i en ugnssäker form, översta lagret ska vara plattor. Smula sönder fetaosten och blanda med 1 dl lätt crème fraiche. Klicka röran ovanpå lasagnen.
  4. Tillaga mitt i ugnen 15-20 min. Garnera lasagnen med timjankvistar och servera med blandad sallad.

Följ oss på Facebook! Allt om Mat och på Allt om Mat Vego ❤️

Recept från