Lasagne med pepparrot
Pepparrot är en krydda som kan lyfta det mesta. Lite oväntat till köttfärslasagne. Vi har använt färsk.
Ingredienser
- 800 g köttfärssås - från enchiladas med gurk- och koraiandersallad
- 4 dl crème fraiche - lätt
- 1 dl mjölk
- 1 dl pepparrot - färsk, riven
- 1 tsk salt
- 200 g lasagneplattor - färska
- 100 g ost - riven
Garnering
- 1 dl pepparrot - färsk, riven
- 100 g rucola
- 1 ask smörgåskrasse
Gör så här
-
Sätt ugnen på 200°. Blanda crème fraiche med mjölk, pepparrot och salt.
-
Varva köttfärssås, lasagneplattor, sås och ost. Avsluta med lasagneplattor och ost.
-
Tillaga mitt i ugnen ca 30 min. Garnera med pepparrot, rucola och krasse och servera.