Lammkorv med rödlökschutney i bröd

Välj en mager lammkorv till utflyktsmackan. Packa ner ingredienserna var för sig och grilla gärna korven på plats. Merguez finns numera också i den vanliga charkdisken i mataffären.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 grillkorvar - gärna merguez
  • 2 rödlökar
  • 0,5 msk olivolja
  • 1,5 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk honung - flytande
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 ciabattabröd
  • 100 g chévre
  • 2 tomater
  • sallad

Gör så här

  1. Skala och strimla rödlöken. Stek den i olivolja i stekpannan på låg värme ca 2 minuter under omrörning. Tillsätt rödvinsvinäger, honung, salt och peppar. Låt svalna.

  2. Grilla korvarna och servera dem i bröd med getost, sallad och skivade tomater.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!