Lammgryta, indisk pasanda

En krämig lammgryta från de norra delarna av Indien. Passar vid alla tillfällen!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kg lammstek
  • 1 kg lammstek
  • 2 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 2 burkar cookingsauce - Almond pasanda (á 425 g)
  • 1 msk vispgrädde
  • 1 msk mandelspån - rostade
  • 1 msk koriander - hackad

Gör så här

  1. Putsa och skär köttet i ca 2 x 2 cm stora kuber. Hetta upp oljan i en gryta. Bryn köttet tills det fått färg. Salta. Häll i såsen och låt koka ca 10 min under lock.

  2. Rör i grädden. Strö över mandel och koriander. Servera tillsammans med pilaffris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!