3.33.33.33.33.3

Kycklingwraps med rårivet och chili är matiga wraps som är en perfekt, snabblagad sommarlunch. Värm gärna bröden och kycklingen innan du lägger ihop wrapsen.

För 4 wraps:

Ingredienser

0,5 kyckling, grillad
100 g färskost, naturell
4 tortillabröd
4 isbergssalladsblad, romansalladsblad
1 morot
75 g rödkål
1 dl sweet chilisås
0,5 tsk flingsalt

20 minuter

Kycklingwraps – gör så här:

  1. Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet i bitar. Bred färskost på bröden och lägg på salladsblad.
  2. Skala och riv moroten. Finstrimla rödkålen. Lägg kyckling, morötter och kål på bröden. Ringla över sweet chilisås och strö över salt.
  3. Rulla ihop bröden och vik in ändarna. Slå in wrapsen i smörgåspapper och dela dem på mitten.
Fler recept med: Kyckling och fågel, Mackor, Picknick