Kycklingwok med cashewnötter

3.63.63.63.63.6

Gör en enkel kycklingwok med nudlar, cashewnötter och broccoli.

För 4 portioner

Ingredienser

1 pkt äggnudlar, (250 g)
2 kycklingfiléer, (á 250 g)
1 pkt fryst broccoli, (300 g)
2 vitlöksklyftor
1 dl cashewnötter
1 1/2 dl ostronsås
1/2 dl vatten
raps- eller majsolja
salt + nymald svartpeppar

15 min

Kycklingwok med cashewnötter

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Häll av och skölj dem i kallt vatten. Blanda dem med 1 msk olja.
  2. Strimla kycklingfiléerna. Skölj och bryt broccolin i buketter. Skala och skiva vitlöken tunt.
  3. Woka kyckling, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar i 2 msk olja 3–5 min. Ta upp kycklingen.
  4. Woka broccolin 3 min. Tillsätt vitlök och nötter, 1/2 tsk salt och 
1 krm peppar. Woka ytterligare 
1 minut.
  5. Tillsätt ostronsås, vatten och nudlar. Fräs allt genomvarmt och servera i skålar.

Gillar du det här receptet? Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka!