Kycklingsandwichar

Kyckling- och curry-sandwichar är en god smakkombination. Röran kan göras dagen före servering.
Lena Söderström
Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 3 kycklingklubbor - grillade eller 1 stor grillad kycklingfilé
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk smörgåskrasse - klippt
  • 1 tsk curry - gärna mangocurry
  • 1 krm salt
  • 50 g smör - rumsvarmt
  • 6 skivor formbröd

Gör så här

  1. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Tärna kycklingköttet fint och blanda det med majonnäs och krasse. Krydda med curry och salt.

  2. Bred smöret på brödskivorna. Fördela kycklingröran på hälften av brödskivorna. Lägg ihop med resten av brödskivorna.

  3. Skär bort kanterna och skär varje dubbelsmörgås i 2 sandwichar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!